fbpx

Genereer commissievrije reserveringen

Een eigen website voor jouw vakantiehuis waarop gasten kunnen online boeken en betalen en die volledig gekoppeld is met externe kanalen.

Al meer dan 100 comissievrije reserveringen voor hosts gegenereerd!

Uithangbord van jouw verblijf

Ik laat jouw vakantiewoning stralen en zorg ervoor dat gasten overweldigd zijn door het moois wat jouw verblijf hen te bieden heeft.

Koppeling met externe kanalen

Verhuur je ook op boekingsites als Booking.com en Airbnb? Dan koppelen we je beschikbaarheid op die kanalen met de website zodat je nooit overboekingen hebt.

Zelf eenvoudig te bewerken

Je kan zelf eenvoudig tekst en foto’s toevoegen en wijzigen op je website. Zo hoef je geen externe hulp in te roepen en bespaar je op het onderhoud van je site.

Verdien meer met jouw vakantiewoning door 0% commissie te betalen

Via een kalender kunen gasten rechtstreeks op jouw website beschikbare data selecteren en hun boeking maken.

Hierna maken ze meteen een online betaling. Jij ontvangt vervolgens een mail en hebt een nieuwe boeking en een dag later ontvang je het volledige bedrag op jouw rekening.

En dat zonder commissies!

boekingswebsite laten maken Tiny House Lalaland (3)

Een 100% unieke website aangepast aan jouw accommodatie

Elke accommodatie is uniek. Bied je een vakantiewoning, tiny house of b&b aan, ik zorg ervoor dat gasten overtuigd worden door jouw verblijf en dat ze hun volgende trip bij jou boeken.

In tegenstelling tot andere webdesigners, werk ik niet met templates of vaste sjablonen. Ik ontwerp een uniek webdesign dat helemaal past bij jouw accommodatie.

Mijn Portfolio

Hieronder vind je enkele boekingswebsites die ik reeds gemaakt heb.

Tevreden klanten

“Karel heeft voor ons de perfecte website gecreëerd om ons Tiny House te verhuren. Zijn creativiteit en technische vaardigheden hebben ervoor gezorgd dat we naast Airbnb nu ook reserveringen kunnen ontvangen zonder commissiekosten via onze eigen website.”

Annemiek & Michel

Eigenaars Tiny House Lalaland

“Karel heeft een fantastische website voor mijn chalet gemaakt! Zijn expertise als webdesigner en begrip voor mijn wensen hebben geleid tot een prachtige en overzichtelijke website. Dankzij zijn werk kan ik mijn chalet nu gemakkelijk verhuren. Bedankt, Karel!”

Karl Bouckaert

Eigenaar Chalet Up 't Gemak

Veelgestelde Vragen

De kost van een boekingswebsite is sterk afhankelijk van accommodatie tot accommodatie. De prijs voor een b&b of hotel met meerdere kamers zal uiteraard hoger zijn dan de prijs voor een enkele vakantiewoning. Je kan me altijd contacteren voor een vrijblijvende offerte op maat van jouw accommodatie. De prijstabellen op deze pagina geven al een realitische inschatting

Jazeker! Allerhande extra supplementen zijn mogelijk. Deze prijzen kunnen per dag, per persoon of per verblijf ingesteld worden.

Ja, dat kan. Je kan eenvoudig zelf al je prijzen wijzigen alsook nieuwe seizoenen toevoegen, minimum verblijfsduur aanpassen, in- en uitcheckdagen wijzigen etc.

Elke website heeft een domeinnaam (bv. www.kareldemeersseman.be) en moet gehost worden (de site wordt ergens op een server opgeslaan). Dit is niet gratis. Deze kosten moet elke website eigenaar betalen. Deze komen op gemiddeld zo’n €15 per maand. 

Verder zijn er enkele software pakketten die ook betaald moeten worden voor een boekingswebsite. Voor een boekingswebsite komen deze kosten op zo’n €10 per maand.

Karel Demeersseman

Over mij

Ik ben Karel en ik ben zelf 5 jaar actief geweest in de reisbranche als Revenue Officer bij een verhuurder van vakantie appartementen aan de Belgische kust.

In 2021 ben ik begonnen met een eigen boekingsplatform genaamd Buitengewoon Overnachten. Hierbij help ik eigenaars van unieke overnachtingen, meer boekingen te genereren en dat aan een veel voordeliger tarief dan de grote OTA’s.

Waarom een eigen website?

Echter zie ik dat er nog heel veel geld vloeit naar commissies. Deze grote platformen genereren vaak wel boekingen, maar bieden ondermaatse services (als je ze al kan bereiken).

Daarom zie ik deze kanalen als een noodzakelijk kwaad. Vaak hebben hosts deze kanalen nodig om aan bezetting te komen voor hun accommodatie. Met een eigen website kan je meer rechtstreeks gasten aantrekken, geleidelijk aan de boekingen van externe kanalen vervangen en in the end netto meer overhouden aan jouw vakaniewoning.

Ik wil meer verdienen
met mijn vakantiewoning!

Verstuur onderstaand formulier met wat informatie rond jouw vakantiewoning en dan maak ik een offerte op maat van jouw accommodatie.